Poliția la datorie: 13 șoferi vor rămâne pietoni, alți 67 vor scoate bani buni din buzunare.

Vineri, 24 aprilie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare în cooperare cu polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și cei din cadrul Poliției Municipiului Carei și jandarmi au organizat și desfășurat o acțiune privind asigurarea respectării legislației incidente stării de urgență precum și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră pe drumurile publice.

Acțiunea s-a desfășurat în proximitatea limitei teritoriale a județelor Satu Mare și Bihor, pe DN19C – E671, în oglindă cu polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor care au desfășurat de asemenea activități de verificare a respectării ordonanțelor militare, precum și a prevederilor legislației rutiere, re raza de competență, la limita județelor.

Ocazie cu care au fost oprite în trafic și verificate peste 260 de autovehicule care au circulat pe respectivul sector de drum, fiind constatate si aplicate 80 de sancțiuni contravenționale.

Dintre acestea 4 au fost aplicate pentru nerespectarea ordonanțelor militare în vigoare si 76 pentru nerespectarea legislației rutiere.

De asemenea, au fost reținute 13 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce și au fost ridicate 2 certificate de înmatriculare, pentru lipsa asigurării obligatorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.