Doi angajați ai unei fabrici din apropierea județului Satu Mare, infectați cu COVID-19

Conform unor surse medicale ale ziarului actualmm.ro doi angajați ai fabricii EATON din localitatea Sârbi, comuna Fărcașa, județul Maramureș ar fi fost infectați cu CORONAVIRUS. Fabrica se află la mai puțin de 4 kilometri de granița cu județul Satu Mare, în apropiere de comuna Bârsău și are mulți angajați din zona Codrului din județul nostru.

“ActualMM vă prezintă, din nou, în premieră, informații despre situația pandemie de coronavirus în județul Maramureș. Surse medicale ne-au confirmat că doi angajați ai firmei Eaton din localitatea maramureșeană Sârbi, comuna Fărcașa, sunt infectați cu coronavirus. De altfel, cele două persoane sunt cazurile cu numerele 66 și 67 confirmate în județul nostru.

Potrivit surselor noastre, cei doi angajați sunt în acest moment internați la Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare. Aceleași surse medicale ne-au declarat că se așteaptă ca și alți angajați să fie confirmați cu virusul în următoarele zile.

Momentan nu se cunosc foarte multe informații despre acest caz. Cert este că firma la care lucrează persoanele infectate are sute de angajați (peste 2.000 în fabricile din Sârbi și Bușag). ” transmit cei de la actualmm.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.