10 șoferi vor rămâne pietoni o perioadă

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 21 aprilie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 50 de sancțiuni contravenționale.

 

Astfel, la data de 21 aprilie a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de urgență, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 50 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 11 300 de lei.

 

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 10 conducători auto și au ridicat 3 certificate de înmatriculare.

 

Astfel, 4 conducători auto, cu vârste cuprinse între 24 și 64 de ani, au fost surprinși la volanul unor autoturisme sub influența băuturilor alcoolice și fiind testați cu aparatul alcooltest au rezultat concentrații alcoolice cuprinse între 0,08 mg/l și 0,28 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.