Din 22 aprilie poliția reia activitatea de testare a cunoștințelor rutiere

Începând cu data de 22 aprilie 2020 la nivelul Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare se reia activitatea de testare privind verificarea cunoașterii regulilor de circulaţie, cu respectarea unor măsuri individuale de protecție pentru limitarea riscului de răspândire a infecției cu noul tip de coronavirus – SARS Cov2.

Activitatea de testare va avea loc, în perioada stării de urgenţă, în fiecare zi de miercuri, cu începere de la ora 1200, în incinta Colegiului Tehnic de Transport și Telecomunicații, respectiv liceul Ion I. C. Brătianu din mun. Satu Mare, b-dul Vasile Lucaciu, nr. 1, jud. Satu Mare.

Cu privire la această activitate de testare, pentru limitarea riscului de răspândire a infecției cu noul tip de coronavirus – SARS Cov2, persoanele care se vor prezenta la testare, vor purta mijloace de protecție individuală măști și mănuși, și vor respecta păstrarea unei distanțe sociale de 2 metri între fiecare persoană pentru a preîntâmpina eventuala contaminare a persoanelor prezente la activitate cu acest nou tip de coronavirus.

De asemenea, persoanele în cauză vor completa fiecare câte o declarație pe proprie răspundere din care să reiasă faptul că nu au avut niciun fel de contact cu vreo persoană contaminată cu acest tip nou de coronavirus.

Facem precizarea că după încetarea stării de urgenţă pe teritoriul României, programul de testare poate suferi modificări, ora la care se susține în această perioadă reprezentând o situație excepțională.

Pentru orice informație care intră în competența Serviciului Rutier Satu Mare, vă adresăm rugămintea să apelați numărul de telefon 0261/807777 – interior 20281 aferent Serviciului Rutier – Compartimentul Implementări Abateri.

Adresa de e-mail a Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare este: circulaţie@sm.politiaromana.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.