Ce a mai pescuit Rutiera de Sărbători

Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare au depistat în trafic la data de 17 aprilie a.c., un bărbat, de 49 de ani, din municipiul Satu Mare, care se afla la volanul unui autoturism între localitățile Dorolț și Lazuri.

Întrucât persoana de la volan se exprima incoerent și emana halenă alcoolică polițiștii i-au solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, însă acesta a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest cât și recoltarea de probe biologice de sânge.

Astfel în cauză polițiștii au întocmit dosar penal pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

❖  

Polițiștii Secției Poliție Rurală Carei au depistat la data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 04.50, în localitatea Moftinu Mic un autoturism condus de un sătmărean, de 27 de ani.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că persoana de la volan avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat, astfel că în cauză au întocmit dosar penal.

❖  

Polițiștii Secției Poliție Rurală Negrești Oaș au depistat la data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 14.15, în Huta Certeze, un minor, de 17 ani, din localitatea Moișeni care a condus un motociclu fără a poseda permis de conducere de nici o categorie.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că motociclul condus nu era înmatriculat.

Cercetările continuă în cauză în cadrul dosarului penal întocmit.

❖  

Polițiștii din cadrul Poliției oraș Livada au depistat la data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 20.40, un bărbat, de 51 de ani, din oraș Livada, care se afla la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu, sub influența băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit.

Un Comentariu la "Ce a mai pescuit Rutiera de Sărbători"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.