Polițiștii sătmăreni nu au uitat nici anul acesta de cei mai necăjiți

Sărbătoarea Sfântă a Învierii Domnului este despre Lumină, despre inimi care simt și se înaltă prin fapte bune la Cer, este despre iubire, sacrificiu, renaștere. Ultima săptămână a Postului Paștelui este cea mai importantă perioadă în care toți ne pregătim atât sufletul, cât și casa.

Astfel că, și în acest an polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, au ales să sprijine cetățenii nu doar prin activitățile de ordine și siguranță publică pe care le desfășoară în fiecare zi, ci și prin alăturarea în campania “Să împărtășim bucuria mesei de Paști!” inițiată de Asociația „Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului”, din municipiul Satu Mare.

Polițiștii sătmăreni au arătat solidaritate și grijă față de semeni, prin sprijinirea familiile nevoiașe, din județul Satu Mare, pentru care au cumpărat produse alimentare și nealimentare care vor completa cele 174 de pachete pregătite de voluntarii asociației, pentru ca aceste familii să simtă bucuria mesei de Paști.

Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare urează tuturor cetățenilor ca Lumina Sfintei Învieri să le aducă bucurie, speranță și pace în suflet!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.