“Mobilitate pentru eroi” prima săptămână

Prima săptămână a inițiativei “Mobilitate pentru eroi” a fost una plină, numeroase autospeciale de intervenție și vehicule utilizate de instituțiile care participă activ în combaterea Covid-19 trecând pragul service-urilor partenere în acest proiect, pentru lucrări de întreținere sau reparații.

Situația specială și dificilă pe care pandemia de Covid-19 a generat-o atât la nivel național, cât și global, ne-a arătat tuturor care sunt adevărații eroi din comunitățile noastre. Ei sunt aceia care pun siguranța noastră mai presus de siguranța lor și luptă în spitale și pe străzi, pentru ca noi să resimțim această criză cât mai puțin. Toți acești luptători, de la medici și asistenți până la polițiști, de la echipaje ISU până la jandarmi, pompieri și militari, toți merită sprijinul nostru. De aceea s-a născut campania “Mobilitate pentru eroi”. În cadrul inițiativei s-a constituit un fond național în valoare inițială de 200.000 de lei de care pot beneficia instituțiile active în combaterea virusului pentru repararea și întreținerea autospecialelor și a altor vehicule utilizate în misiuni.

Campania a fost inițiată de Autonet Import împreună cu un grup de furnzori de piese auto și rețele de service-uri independente. Castrol, Mahle, Monroe, NGK, Osram și Varta au fost primii parteneri ai campaniei, împreună cu atelierele Auto Check Center, Automeister și CarXpert. Imediat după startul campaniei, Bosch, Lemförder, Schaeffler și TRW, precum și membrii rețelelor AutoCrew, Bosch Car Service și PointS s-au alăturat proiectului. Interesul arătat pentru această campanie dovedește că jucătorii din segmentul auto aftermerket sunt cu adevarat solidari în sprijinirea eroilor acestei perioade și fiecare nou partener în proiect înseamnă creșterea fondului inițial.

Încă din primele zile campania s-a bucurat de succes și suntem fericiți și mândri că cei aflați în prima linie a luptei împotriva Covid-19 apreciază și utilizează resursele puse la dispoziția lor prin “Mobilitate pentru eroi”. Astfel, până în acest moment au fost reparate un număr de nouă ambulanțe, 21 autospeciale aparținând ISU, precum și 27 vehicule parținând Poliției și Jandarmeriei, din 11 județe și capitala României: Arad, București, Buzău, Cluj, Dâmbovița, Giurgiu, Harghita, Ilfov, Prahova, Satu Mare, Sibiu și Vrancea. În continuare, încurajăm instituțiile care participă activ în combaterea pandemiei să profite de beneficiile campaniei ”Mobilitate pentru eroi”. 0373 31 31 30 este numărul de telefon special dedicat, de unde se pot obține toate informațiile necesare.

Ne exprimăm speranța că această campanie va reprezenta un sprijin cât mai impotant pentru activitatea celor dedicați menținerii sănătății și siguranței noastre. Suntem convinși că împreună putem trece peste orice greutăți pe care viața le pune în calea noastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.