Atenție, sătmăreni! Poliția în alertă! Peste 200 de amenzi aplicate în doar o zi

Polițiștii sătmăreni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență prin verificarea persoanelor și societăților comerciale, fluidizarea traficului rutier și escortarea autovehiculelor care tranzitează județul nostru cu persoane care revin din afara granițelor țării.

Astfel, la data de 10 aprilie a.c., polițiștii au aplicat 201 sancțiuni contravenționale, în valoare de 550.990 lei pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

De asemenea, polițiștii au identificat 3 persoane care nu au respectat măsurile de izolare la domiciliu, astfel că a fost anunțată Direcția de Sănătate Publică, iar persoanele mai sus menționate au fost internate în centre de carantină pentru o perioadă de 14 zile, pe propria cheltuială. De asemenea, față de cele 3 persoane, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale, cu amendă în valoare totală de 6.000 de lei, pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu.

Au fost verificate 1481 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare la domiciliu.

De asemenea, 91 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență, nefiind constatate nereguli.

Sursa: Instituția Prefectului Satu Mare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.