Rutieră a aplicat ieri 100 de amenzi

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 8 aprilie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 100 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, la data de 8 aprilie a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de urgență, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 100 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 42 700 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 7 conducători auto și au ridicat 8 certificate de înmatriculare.

4 permise au fost reținute pentru 90 de zile, conducătorilor auto cu vârste cuprinse între 31 și 59 de ani, care au fost filmați și înregistrați de aparatul radar circulând cu viteze de la 108 km/h la 153 km/h, în interiorul și în afara localităților.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.