ELECTROLUX Satu Mare a donat 4 aparate electrocasnice Spitalului Județean

Electrolux România a donat Spitalului Județean din Satu Mare 2 mașini de spălat și 2 uscătoare de rufe, pentru a veni în sprijinul spitalului și a personalului medical, în lupta împotriva răspândirii virusului Covid-19.

 

Aparatele electrocasnice vor fi utilizate pentru igienizarea în deplină siguranță, a hainelor și uniformelor personalului medical din cadrul Spitalului Județean din Satu Mare, reducând astfel, riscul de contaminare cu virusul Covid-19 și venind în sprijinul medicilor în sporirea măsurilor de protecție necesare în acest context.

 

„În această perioadă, este vital să fim solidari și atenți la nevoile celor din jur și suntem conștienți că este și responsabilitatea noastră să ne implicăm în comunitate și să venim în sprijinul celor care au nevoie de ajutor. De aceea, am ales să donăm 4 mașini de spălat și uscătoare care să fie folosite de către personalul medical din Satu Mare, pentru igienizarea echipamentelor și hainelor, facilitând astfel, protecția lor în spital, dar și acasă, în cadrul familiei. Contribuția noastră este una firească, având în vedere că fabrica Electrolux din Satu Mare are o istorie de peste 100 de ani în România și a fost mereu responsabilă față de comunitatea locală “ a declarat Ferenc Szenpeteri, directorul interimar al fabricii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.