Polițiștii sătmăreni nu au uitat să fie oameni înainte de toate

De la intrarea în vigoare a măsurilor dispuse prin Ordonanțele Militare polițiștii desfășoară activități specifice de control pentru verificarea respectării acestor măsuri de către cetățeni.

 

În timpul desfășurării misiunilor specifice de control a persoanelor care au obligația de a sta în izolare la domiciliu, ieri 5 aprilie a.c., polițiștii de proximitate sătmăreni, s-au întâlnit cu o situație inedită, primind din partea unui cetățean, din municipiul Satu Mare, care nu avea posibilitatea să-și asigure bunurile pentru necesitățile de bază și nici aparținători care să-i aducă cele necesare, rugămintea de a-i face polițiștii cumpărăturile.

 

Nu este prima dată când polițiștii sătmăreni primesc astfel de solicitări de ajutor din partea cetățenilor și desigur nici de această dată  nu au rămas indiferenți.

 

Mulțumirile persoanei la adresa polițiștilor, care l-au ajutat, au fost transmise cu sufletul deschis, bucuros că nu este singur în această perioadă dificilă.

 

Vă reamintim că este esențial să fim responsabili, să conștientizăm faptul că suntem parte dintr-o colectivitate, iar acțiunile celor care nu respectă restricțiile impuse pot afecta comunitatea în care trăim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.