Aparatul donat de asociația Uniți pentru Satu Mare montat la Spitalul Județean

Un aparat de ventilație mecanică în valoare de aproximativ 140.000 de lei, donat de către asociatia Uniți Pentru Satu Mare a fost montat astăzi la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare.

Totodată au mai fost donate și montate 2 aparate de purificat aerul prin ionizare in valoare de 5.300 de lei.

Aceeași asociație a mai donat în cursul zilei de ieri spitalelor din județ 2000 de măști FPP2 în valoare totală de 55.000 de lei.

“Cu ajutorul bunului Dumnezeu, în timp util, înainte ca Satu Mare să fie lovit de valul epidemiei SarCov-2, am reușit achiziționarea aparatului de ventilație mecanică și a două aparate de ionizare, pentru purificarea și dezinfectarea aerului. Toate au fost deja puse în funcțiune la Spitalul Județean Clinic de Urgență Satu Mare, fiind pe mâinile medicilor . Anterior, am predat unităților spitalicești 2000 de măști tip FFP 2, precum și alte bunuri de primă necesitate prin generozitatea prietenilor noștri Gheorghe Derșidan și Radu Checicheș. De asemenea, în numele asociației, Spitalul Județean a mai primit și câteva apartate talkie-walkie, necesare în munca personalul medical. Alți asociați ai Asociației Uniți pentru Satu Mare au făcut donații consistente unităților spitalicești din Satu Mare. și nu numai.

Cred că, spre deosebire de autorități, asociația noastră a reușit într-un timp relativ scurt să contribuie la înzestrarea materială a spitalelor din Satu Mare. Este extrem de greu, în condiții de pandemie, sub presiunea timpului și sub iminența bolii, repararea și înlăturarea consecințelor indiferenței, neștiinței și indolenței care a dominat managementul spitalelor. Sper că noi am reușit, ce-i drept parțial, să contribuim la îmbunătățirea situației. Ne rămâne să sperăm în vremuri mai bune! Să vă dea Dumnezeu tuturor sănătate, răbdare și încredere în viitor!

Comitetul director al Asociației Uniți pentru Satu Mare .” este mesajul transmis de membrii asociației.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.