Fugind de polițiști a intrat cu mașina în stâlp

Ieri, 29 martie a.c., în jurul orelor 17.00, polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui autoturism care se deplasa pe DN 1C, în localitatea Iojib.

La vederea semnalului de oprire efectuat de organele de poliție, conducătorul autoturismului în cauză, a încercat să se sustragă controlului intrând pe o stradă lăturalnică, moment în care a derapat în șanțul din dreapta direcției de mers, oprindu-se într-un stâlp de curent electric și avariindu-și autoturismul.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au identificat persoana de la volan ca fiind un tânăr, de 28 de ani, din comuna Medieșu Aurit, care nu posedă permis de conducere de nici o categorie.

De asemenea, fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Foto: Arhivă

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.