Au băut ca să nu contacteze Coronavirus?

Ieri, 25 martie a.c., în jurul orei 01.20, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au depistat pe strada Lucian Blaga, din municipiul Satu Mare, un conducător auto, de 49 de ani, din municipiul Zalău, județ Sălaj, care se afla la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

❖  

De asemenea, și polițiștii Poliției municipiului Carei au depistat un alt conducător auto, de 45 de ani, din municipiul Carei, care se afla la volanul unui autoturism, pe raza localității de domiciliu, având o concentrație alcoolică de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

❖  

Iar polițiștii Secției Poliție Rurală Petrești au depistat pe raza localității Vezendiu, în jurul orei 21.30, un bărbat, de 45 de ani, din localitatea Dindești, care se afla la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În toate cazurile prezentate polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.