Două incendii de vegetație într-o singură zi (FOTO & VIDEO)

STOP incendiilor de vegetație uscată!

Doar în cursul zilei de ieri pompierii sătmăreni au intervenit pentru localizarea și stingerea a două incendii de vegetație uscată. Din fericire, în nici unul dintre acestea flăcările nu s-au extins la casele de locuit sau la construcțiile din apropiere, însă pericolul ca acest lucru să se întâmple a fost foarte mare.

Primul incendiu, anunțat în jurul orei 15:40, a cuprins aproximativ 20 ari de vegetație uscată de pe un teren situat pe strada Victoriei din municipiul Satu Mare. La fața locului s-au deplasat subofițerii din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de stingere, care au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite reușind să protejeze două case de locuit.

Cel de-al doilea incendiu (foto) a fost anunțat în jurul orei 20:40. Flăcările au cuprins un teren situat pe Drumul Careiului, între localitățile Satu Mare și Vetiș.

Pompierii s-au deplasat cu două autospeciale de stingere, iar intervenția pentru localizarea, stingerea și lichidarea consecințelor evenimentului a durat mai bine de o oră. În acest incendiu a ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 80 de ari, cauza probabilă de producere a acestuia fiind folosirea focului deschis în aer liber.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.