Spitalul Județean suspendă activitatea la Policlinica Veche și internările neurgente

 

Având în vedere cu epidemia cu COVID-19, gradul ridicat de contagiozitate al coronavirusului, pentru protejarea populației municipiului și județului Satu Mare, în conformitate cu decretul privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, a recomandările forurilor medicale, conducerea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare a emis următorul comunicat:

 

–  Începând cu data de 24 martie 2020, pentru un termen de 14 zile, se suspendă activitatea din cadrul Ambulatoriului de Specialitate Integrat (Policlinica Veche).

 – Pacienții cu programări prealabile pentru intervalul 24 martie – 6 aprilie, sunt rugați să se adreseze pentru consultații, eliberări de rețete, inclusiv cele cu regim special,  medicilor de familie.

– Concediile medicale pentru intervalul mai sus menționat se vor elibera retroactiv, după reluarea activității.

–  De asemenea, temporar, se suspendă internările în cadrul SJU Satu Mare pentru intervențiile chirurgicale și alte tratamente și investigații medicale spitalicești, care nu reprezintă urgență și care pot fi reprogramate.

– Pacienții care se încadrează în  gradul 1 sau gradul 2 de urgențe se pot prezenta la Unitatea de Primiri Urgențe pentru acordarea de asistență medicală.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.