Acțiune în forță a lucrătorilor MAI azi noapte. 26 de persoane amendate (foto)

La data de 23 martie a.c., începând cu ora 22.00, echipaje mixte de polițiști, jandarmi și polițiști locali, au efectuat o acțiune pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, ce a avut ca principal scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanța Militară nr. 2 din 21.03.2020.

 

În cadrul acțiunii au fost verificate în trafic, pe raza județului Satu Mare, autovehiculele care s-au deplasat pe arterele rutiere după ora 22.00 cât și pietonii, astfel s-au aplicat 26 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 12 750 de lei, pentru nerespectarea dispozițiilor Ordonanței Militare nr. 2 din 21.03.2020. 

 

Conform prevederilor legale, nerespectarea interdicțiilor prevăzute de Ordonanța Militară nr. 2 din 21.03.2020, se sancționează cu amenzi cuprinse între 100 – 5.000 de lei, pentru persoanele fizice și între 1.000 – 70.000 de lei, pentru persoane juridice.

 

Structurile din dispozitivul de ordine publică și siguranță publică, vor acționa în sistem integrat și în zilele următoare pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență.

 

Reamintim tuturor cetățenilor că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni și foarte important, necunoașterea legii nu poate fi invocată ca scuză. Tocmai de aceea, recomandăm tuturor să se informeze doar din surse oficiale.

 

De asemenea, vă reamintim că este esențial să fim responsabili, să conștientizăm faptul că suntem parte dintr-o colectivitate, iar acțiunile noastre pot afecta comunitatea în care trăim.

 

VĂ RUGĂM SĂ RĂMÂNEȚI ÎN CASĂ, PENTRU SIGURANȚA DUMNEAVOASTRĂ ȘI A CELOR DRAGI!

 

NOI, SUNTEM LA MUNCĂ PENTRU DUMNEAVOSTRĂ!

VOI STAȚI ACASĂ PENTRU NOI!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.