CAS Satu Mare își suspendă total programul cu publicul

 

Având în vedere situația excepțională ca urmare a epidemiei de Corona Virus COVID-19, a emiterii Decretului nr.195/16.03.2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României și Ordonanței Militare Nr.2/21.02.2020 precum și obligația limitării răspândirii infectării la nivelul județului Satu Mare, conducerea Casei de Asigurări de Sănătate Satu Mare a hotărât luarea de măsuri suplimentare față de cele luate până în prezent, măsuri cu impact în prevenție, astfel: activitatea relaţiilor directe cu publicul se suspendă începând din 24.03.2020, urmând ca în funcţie de evoluţia situaţiei să fie luate noi decizii pe care vi le vom aduce la cunoştinţă.

Reamintim cetățenilor că, toate documentele/petițiile/cererile etc. adresate insituției se pot trimite prin poștă/curierat, se pot transmite prin e-mail și pe fax. Informaţii puteţi obţine şi la numerele de telefon ale instituției:

0261.706.878,  0261.706.879

TELVERDE 0800800970

FAX 0361/408.160

Adresa poștală: CAS Satu Mare, b-dul Lucian Blaga, nr. 64,

loc. Satu Mare, jud. Satu Mare

E-mail: cas@cassam.ro

 

Pentru ca activitatea de relații cu publicul să nu aibă de suferit, conducerea CAS Satu Mare asigură personalul necesar care va răspunde solicitărilor primite în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, procesarea documentelor primite se va face cu prioritate.

Vă rugăm să consultați site-ul http://www.casan.ro/cassam// pentru informatii referitoare la  orice noutăți și decizii în sistemul de asigurări sociale de sănătate, dar și pentru datele de contact, telefoane, formulare, cereri, etc.

sursa: CAS Satu Mare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.