Oferă senzualitate și look deosebit ochilor tăi

Privirea seducătoare este arma oricărei femei. Conturați frumos și subtil, ochii pot comunica mai mult decât 1000 de cuvinte. Este foarte important ca să puneți în aplicare corect secretele unui machiaj, pentru a obține efectul dorit.

Un creion contur pentru ochi este produsul cosmetic ce nu poate lipsi din trusa de machiaj a unei femei. Pe lângă faptul că accetuează privirea, acesta poate fi utilizat pentru anumite trucuri ale frumuseții, cum ar fi iluzia de ochi mari sau ochi de pisică. Creionul contur poate fi utilizat pentru accentuarea pleoapei exterioare, interioare, pe post de eyeliner sau chiar fard, în cazul retușării cu o pensulă specială.

Există o varietate enormă de astfel de creioane, în funcție de mărime, textură, nuanță, metode de aplicare și rezistență. De asemenea, creioanele pot fi manuale, cele care trebuie ascuțite cu o ascuțitoare simplă, sau automate, care au un dispozitiv rotativ, și nu necesită ascuțire.

De regulă, creionul de ochi creează senzația unui machiaj dramatic, accentuând privirea și aducând o notă de seducție. În funcție de preferințe, găsim creioane de orice culori.

Există câteva trucuri pentru un machiaj fără cusur. Pentru ca ochii să pară mai mari, este recomandat să utilizați un creion alb sau albastru deschis la baza genelor inferioare. Pe linia exterioară se aplică nuanță închisă de maro sau negru.

Pentru crearea iluziei de ochi de pisică, ascuțiți bine creionul și trasați o linie lungă și dreaptă din interior spre exterior. Ieșiți din contur spre interiorul ochiului, iar mai apoi aplicați un fard de ochi mai închis deasupra.

Specialiștii susțin că eyeliner-ul obișnuit negru este preferat de majoritatea femeilor și rămâne a fi în vogă. Totuși, subtilitatea unui creion de ochi creează impresia unui look mai sofisticat, mai ales dacă optați pentru o nuanță ce pune în valoare culoare ochilor.

Negrul este clasicul ce se potrivește perfect, indiferent de nuanța irisului. Ochii căprui pot fi accentuați cu un creion maro cald, verde sau mov. Cei albaștri sunt scoși în evidență de o nuanță de cupru sau bronz auriu. Ochii verzi se combină perfect cu maro roșiatic, kaki, cupru sau mov intens.

Crearea liniilor fără cusur este destul de anevoioasă, mai ales în prima perioadă. În cazul în care întâmpinați greutăți, puteți aplica mici puncte de nuanță, iar mai apoi să le uniți, astfel veți obține linia dorită. Un aspect important este să nu întindeți pleoapa atunci când aplicați pigmentul, deoarece veți obține o linie neuniformă, care va fi greu de retușat.

Există creioane cu texturi cremoase, mai dure, rezistente la apă, lichide sau mate. Rămâne la discreția fiecăruia alegerea formei și texturii creionului, astfel încât să asigure comoditate în momentul aplicării.

Alegeți compoziții inofensive, hipoalergenice și testate dermatologic, deoarece zona ochilor este sensibilă. Mai mult decât atât, pentru a nu simți disconfort în cazul în care produsul pătrunde în ochi, optați pentru ingrediente naturale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.