Ioana Bran: pandemia trebuie oprită!

“Audieri și vot pentru guvern în condiții aparte! Cei mai mulți, am fost echipați cu mască și mănuși, unele audieri au avut loc prin sisteme online, au fost miniștri propuși care erau în autoizolare. Toate încăperile și holurile Parlamentului au fost dezinfectate. Votul a avut loc în altă sală, nu în cea de plen, cu bile dezinfectate. Am intrat în grupuri mici și am votat.

Nu mai vreau să spun nimic despre inconștiența celui care a determinat această stare de lucruri, știe toată lumea. Nici despre sala de fitness la care s-a dus ministrul sănătății știind că fusese într-un mediu posibil infectat cu COVID-19. Nu mai e nimic de spus nici despre premierul interimar Ludovic Orban, a mai fost desemnat, dar și-a depus mandatul, iar acum e autoizolat într-o vilă de protocol, în timp ce românii aflați în carantină sunt umiliți.

Iată că după sinistrul episod Cîțu, președintele Iohannis își vede visul cu ochii. Dar cu ce preț!?…

România are nevoie rapid de un guvern stabil. În mod normal, noi, cei din PSD, nu am fi votat acest cabinet, interimar acum, și compromis atât de incompetență, cât și de ipocrizia cu care a acționat doar pentru a provoca alegeri anticipate. Nici acum nu cred în competența sa. Dar pandemia trebuie oprită și trebuie luate toate măsurile necesare pentru acest lucru, de la declararea stării de urgență pe care atâtea state au făcut-o, la sprijinirea imediată a economiei românești.

Dumnezeu să ne aibă pe toți în paza Sa!” a declarat azi deputatul sătmărean Ioana Bran

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.