PSD Satu Mare sare în ajutorul celor aflați în izolare de CORONAVIRUS

Organizația municipală PSD Satu Mare are o inițiativă pe cât de inedită pe atât de binevenită. Aceștia se oferă voluntar să îi ajute pe cei peste 65 de ani aflați în izolare la domiciliu din cauza CORONAVIRUSULUI să le facă cumpărăturile și să li le aducă la domiciliu.

“Să le fim recunoscători vârstnicilor și să avem grijă de ei!
În această perioadă dificilă, în care fiecare dintre noi ar trebui să stăm mai mult în casă, este nevoie de umanitate și solidaritate față de semenii noștri.
Cei mai expuși acestei pandemii sunt vârstnicii, iar noi cei mai tineri avem obligația să-i protejăm de o posibilă infectare cu noul Coronavirus – Covid 19.
Împreună cu colegii mei din Organizația Municipală PSD Satu Mare, Ciprian Crăciun și Adrian Micle, am făcut un grup de voluntariat și ne punem la dispoziția vârstnicilor din municipiul Satu Mare pentru a le face cumpărături – alimente și medicamente sau chiar plata facturilor, pentru ca ei să nu mai fie nevoiți să iasă din casă și să nu se expună.
Dimineața între orele 8-13 vom prelua comenzile vârstnicilor care vor dori să-i ajutăm, iar după amiaza le vom livra cumpărăturile. Facem acest lucru voluntar din dorința de aI proteja și a le arăta recunoștința noastră.
Haideți să le arătăm că nu-i abandonăm! Haideți să fim solidari pentru a trece împreună peste această încercare!” este anunțul făcut de președintele organizației municipale PSD Gabriel Leș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.