Zece vitezomani pe drumurile județene. Acuma au rămas pietoni

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 11 martie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 90 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, la data de 11 martie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 90 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 26 000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 19 conducători auto.

Dintre aceștia 10 conducători auto cu vârste cuprinse între 28 și 50 de ani, au fost filmați și înregistrați de aparatul radar circulând cu viteze cuprinse între 102 km/h și 131 km/h, în localitate, astfel față de aceștia polițiștii au dispus măsura suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pe o perioadă de 90 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.