Detalii îngrozitoare Cum a fost ucisă Carmen. Criminalul(foto) a râs la locul faptei

sursa: actualmm.ro

Detalii oribile apar în cazul crimei care a șocat o țară întreagă. Potrivit ActualMM.ro criminalul a recunoscut tot în fața anchetatorilor. Totodată se pare că el a râs în momentul în care i-a dus pe oamenii legii la locul crimei.

Acesta i-a condus pe anchetatori în mijlocul unui câmp retras lângă localitatea Dorolț. Ajunși la fața locului, oamenii legii au făcut o descoperire terifiantă: cadavrul lui Carmen, desfigurat și acoperit parțial cu pământ zăcea la marginea unui câmp arat.

Arma crimei ar fi fost un box, găsit la doar câțiva pași de trupul fetei. Din păcate, ororile crimei întrec orice imaginație. Potrivit surselor ActualMM, după ce ar fi lovit-o fără milă în mod repetat în zona feței, victima era încă în viață. Atacatorul ar fi întors-o cu fața spre pământ, după care ar fi călcat-o cu piciorul pe cap până când aceasta a rămas fără aer și și-a dat ultima suflare.

Conform declarațiilor unor apropiați criminalul consuma droguri și devenea extrem de violent o dată ce era sub influența lor.

Citește toate detaliile oribilei crime pe actualmm.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.