CRIMĂ! Carmen Tătăran ucisă și îngropată lângă Dorolț. Iubitul principalul suspect.

UPDATE: conform ultimelor informații suspectul principal ar fi chiar iubitul victimei. Acesta este cel care ar fi indicat anchetatorilor locul unde victima a fost îngropată.

Carmen Tătăran, tânăra de 18 ani din Pomi dată dispărută în data de 5 martie a fost găsită moartă și îngropată pe un câmp din județul Satu Mare între localitățile Dorolț și Atea! Procuratura a început o amplă anchetă în zona respectivă existând indicii clare care duc spre ideea unei crime. Din cele stabilite până în acest moment se pare că acest lucru s-ar fi petrecut chiar în ziua dispariției ei.

Iubitul acesteia în vârstă de 21 de ani fost prins și reținut, în această noapte, în vama Petea, în timp ce voia să iasă din țară. Nu se cunoaște cu exactitate legătura dintre plecarea tânărului și dispariția fetei.

Carmen Tătăran a fost elevă la un liceu din Baia Mare. Se pare că aceasta s-ar fi urcat de bună voie într-o maşină, pe str. Vlad Ţepeş din Baia Mare.

Conform informațiilor noastre anchetatorii au deja un suspect principal în acest caz.

Iată ce spun despre acest caz polițiștii băimăreni:

“În seara zilei de 6 martie 2020, ora 19.00, Poliția municipiului Baia Mare, a fost sesizată despte faptul că o tânără în vârstă de 18 ani a plecat de la domiciliul ei din municipiu și până la momentul sesizării, nu s-a întors. Imediat s-a constituit o echipă complexă de cercetare, formată din polițiști de investigații criminale și criminaliști, care a efectuat activități ample de căutare și investigare și s-a înregistrat dosar penal privind comiterea infracțiunii de lipsire de libertate. Pe baza materialului probator administrat de către polițiștii Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș, la data de 8 martie 2020, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de un suspect sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, măsura dispusă fiind confirmată de procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare. Prin ordonanța din 9 martie 2020, ora 04.20, s-a dispus extinderea urmăririi penale în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, cercetările fiind efectuate în continuare de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș. Din probele administrate până în prezent, rezultă indicii care conduc la presupunerea rezonabilă că persoana vătămata a fost victima unei infracțiuni contra vieții comisă la data de 5 martie 2020.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.