Negreștenii se plâng de birocrația stufoasă

Senatorul Gabriel Leș a continuat seria de audiențe cu cetățenii județulu, azi oprindu-se la Negresti Oaș. O temă des ridicată este cea referitoare la programul Start Up Nation.

“O nouă sesiune de audiențe, de această dată la Negrești-Oaș, orașul din județ cu cea mai rapidă dezvoltare. Alături de administrația locală, negreștenii continuă să construiască și investesc în diversificarea serviciilor, aducându-și aportul la dezvoltarea orașului.
Cetățenii cu care am vorbit au reclamat birocrația stufoasă pentru obținerea autorizațiilor de mediu, dar și termenele lungi și imposibile care le fac viața grea, iar de pe altă parte lipsa de predictibilitate în mediul de afaceri. Concret, cel puțin trei negreșteni m-au întrebat dacă știu când se va lansa programul Startup Nation, inițiat de PSD pentru finanțarea micilor afaceri. Primele două ediții lansate de guvernarea PSD au fost un real succes, însă cea de-a treia ediție, care trebuia lansată în decembrie 2019, a fost amânată de guvernul PNL, fără să putem măcar intui o dată.
Sper ca guvernul PNL să continue cel mai așteptat program de finanțare de către antreprenorii români și să țină cont de modificările pe care noi le-am propus în toamna anului trecut. Antreprenorii români trebuie susținuți să meargă înainte!” a declarat Leș la finalul audientelor de azi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.