Gabriel Leș – audiențe la Racșa

Senatorul sătmărean Gabriel Leș a susținut azi o sesiune de audiențe în comuna Racșa la sediul primăriei. Drumurile și infrastructura de gaz par a fi problemele cele mai mari ale răcșenilor.

“Drumurile județene din Satu Mare sunt, din păcate, multe încă sub orice critică. Într-o eră în care suntem conectați toți la tehnologie, în realitatea imediată nu avem căi de acces facile între localități, așa cum ne-am dori toți în 2020.
Am susținut azi o sesiune de audiențe la Racșa, acolo unde cetățenii au reclamat starea drumului județean care face legătura între comună și drumul național. Mai exact, răcșenii sunt nemulțumiți de lățimea drumului, care face imposibilă circulația pe două sensuri și îngreunează accesul traficului greu, pentru aprovizionare, servicii și diverse lucrări. Sper ca viitorul Consiliu Județean din Satu Mare, care va rezulta în urma alegerilor locale din acest an, să cuprindă această problemă pe lista de priorități.
O altă problemă care mi-a fost expusă la Racșa este cea a gazului. Primarul Toma Betea a întocmit un proiect pentru introducerea gazului în comună, însă este nevoie de susținere guvernamentală pentru această investiție vitală, așa cum este necesar în toate comunele din Țara Oașului.
Racșa este una dintre cele mai înfloritoare comune din județul nostru, care a crescut frumos în timpul mandatelor de primar ale colegului meu Toma Betea, dar și prin prisma hărniciei răcșenilor.” a declarat Leș la finalul audientelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.