Micuțul Noel are în continuare nevoie de noi. Haideți să îl ajutăm!

Grupul de Facebook “Mamici și Tătici din Satu Mare” in parteneriat cu Aushopping și club Michelino,va invită vineri, 28 Februarie, începând cu orele 18:00, la Aushopping (zona food court) pentru a participa la strângere de donații pentru micuțul Noel, care are nevoie de un tratament in valoare de 2 100.000 de dolari.

Daca dorești să donezi 5-10-15 lei sau cât te lasă buzunarul,vineri, 28 Februarie, ai ocazia. Iar dacă ești părinte,unchi,mătușă,bunica,bunic,ia copilul cu tine,noi ii vom oferi distracție pe măsură.

Picturi pe fata, jocuri,baloane..iar tu poți să te relaxezi la o cafea

Da sfoara in țară,și contribuie la aceasta suma.

Va reamintim ca micutul Noel suferă de atrofie musculară spinală (SMA1), iar vindecarea cea mai sigură ar fi o terapie genetică extrem de scumpă, care costă nu mai putin de 2 milioane de dolari.

Cei care doresc să ajute cu orice suma familia baietelului, pot face donații în următoarele conturi bancare:

RON: RO33BTRLRONCRT0532233601

EUR: RO80BTRLEURCRT0532233601

USD: RO84BTRLUSDCRT0532233601

DKK: RO66BTRLDKKCRT0532233601

Beneficiar: ASOCIATIA PENTRU MICUTUL NOEL

Numele băncii: Banca Transilvania

SWIFT/BIC Kód: BTRLRO22

”Suntem o familie simplă, dar minunată! Visul băiatului meu mai mare s-a împlinit când i-am putut spune că va avea un frățior. Noel avea 6 săptămâni atunci când inima mea de mamă a observat lucruri neobişnuite. Am observat că nu se comporta aşa cum cei de vârsta lui. Nu-şi ținea capul cum trebuia şi nici una dintre mânuța lui nu stătea cum trebuia. Micuţului Noel suferă de boala genetică SMA-1. O vindecare mai precisă care poate fi realizată de o terapie genetică nespus de scumpă: ZOLGENSMA. S-au întâmplat deja două minuni, nu departe de noi. Vreau ca micuțul meu Noel să fie următoarea minune! Deci vă cer ajutorul de a duce minunea la capăt, să fie o minune!”, este povestea spusă de mama micuțului Noel.   

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.