Ce spune Gabriel Leș despre situația din PSD Satu Mare

Senatorul sătmărean Gabriel Leș, președintele organizației municipale PSD Satu Mare și candidat la alegerile pentru președinția organizației județene a aceleiași formațiuni politice a avut azi o primă reacție referitor la evenimentele întâmplate în ultima perioadă în partid.

“PSD nu mai are alegeri cu un unic și atotștiutor candidat. NE-AM ASUMAT ACESTE ALEGERI cu riscurile unor jocuri mai mult sau mai puțin politice!

Alegerile pentru președinția organizației PSD Satu Mare au arătat încă o dată că formatiunea noastră promovează dezbaterile autentice, libere, precum și competiția constructivă.

Doresc, de asemenea, să vă împărtășesc faptul că în ciuda tuturor provocărilor am reușit să am încrederea majorității liderilor locali ai partidului pentru un proiect de viitor. Această majoritate va fi consfințită la proximele alegeri, chiar dacă prin lipsa de “fair play” a câtorva colegi din organizația județeană acest deznodământ a fost ușor amânat.
Tentativa de a impune un președinte interimar lipsit de legitimitatea votului a fost respinsă, tocmai pentru a valida cât mai curând proiectul menit să asigure inițiativelor noastre unitate de acțiune și dinamică.
Din păcate unele practici ale câtorva membrii de partid care nu înțeleg adevărata democrație de partid ne fac să pierdem oameni importanți (cazul primarului din Odoreu) și implicit electorat chiar acum în prag de cele mai importante alegeri
Mulțumesc colegilor pentru susținerea arătată și îi încredințez că vom duce la bun sfârșit tot ceea am început.” a scris Leș pe pagina sa de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.