Careiul – reprezentat la Campionatul European de Karate

Campionatul European de Karate Shotokan ESKU, Ediția a XVI-a, Transylvanian Open Grand Prix, a fost găzduit de Sala Sporturilor Antonio Alexe, al Municipiului Oradea în perioada 21-22 februarie, unde au concurat 950 sportivi în 1750 de categorii, din 18 țări.
La această competiție de mare anvergură, Bartincki Attila, de la clubul sportiv Karate Do B.F.K.S. din Carei, a făcut parte din lotul național al României.
Totodată a făcut parte și din garda de arbitrii ai competiției.
El a participat la probele seniorilor de Kata, Kumite individual după regulamentul WKF și Kata, Kumite individual Shobu Ippon.
Attila sa dovedit demn de încrederea acordată, a concurat cu încrederea și dârzenia de senior, dar accidentarea suferită la genunchi în primul meci de kumite, a dus la limitarea șanselor de a urca pe podiumul de premiere.
Totuși nu a cedat, reușind să ocupe merituosul loc cinci la Kata și Kumite individual Shobu Ippon, precum și la Kumite individual după regulamentul WKF.
Conducerea clubului dorește să mulțumească ajutorul financiar primit de la Fundația Ardealul Floarea de Aur, S.C. Ardealul S.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.