Reîncep tensiunile la Electrolux? Este care pe care

O postare a liderului de sindicat de la Electrolux Satu Mare, Sorin Faur, tulbură aparenta liniște care se instalase în fabrică după greva record de anul trecut. Din cele spuse de acesta, se pare că o persoană a fost concediată pentru a da o lecție sindicatului.

NOAPTEA CA HOTII!
Se aplica si la Conducerea Electrolux care l-au dat afara pe Cristi Campan ieri la ora 10.50 noaptea ,de frica reactiei colegilor lor.
Sigur ca o sa-i dea in judecata si noi ca Sindicat o sa-l sprijinim,mai ales ca motivul este ca a fost a 3-a abatere disciplinara,toate legate de abateri de la programul de lucru,din care prima a fost ca a participat la o sedinta de sindicat si nu si-ar fi cerut voie.
Oricum ,din informatii pe surse inalte din Electrolux,ordinul de la seful lui Ciobanu este sa termine Sindicatul si pe cei care-l reprezinta.
Suntem convinsi ca este inceputul.
Razboiul este mai acut ca niciodata.
Am impresia ca este „care pe care
” scrie Faur.

Rămîne de văzut care va fi reacția oamenilor și a sindicatului în următoarele zile.

Un Comentariu la "Reîncep tensiunile la Electrolux? Este care pe care"

 1. RAMO   24 februarie 2020 at 12:02 pm

  Respect pentru adevăr! Din acest caz a lui Cristi se vede câtă falsitate este în fabrică, minciuna, ipocrizie, duplicitate.
  Cristi este Omul sensibil, curajos, fidel la locul de muncă care a făcut ceea ce a trebuit, ceea ce crezut că este cel mai bine pentru noi angajaţii.
  Cristi a simţit că are o datorie față de noi, faţă de necesităţile noastre umane, economice. Oameni dragi, dacă iubiţi adevărul şi repudiaţi minciuna, disimularea, lăudăroşenia, hadeţi să fim alături de acest om nobil, căruia i-a plăcut dintotdeauna să spună adevărul, să strige în locul nostru durerea noastră, doar pentru ca să ne obţinem dreptul.
  Oameni buni, gândiţi-vă la efectul produs ca urmare a lichidării acestui om, la momentele pe care le traversează el acum, la faptul că acum este singur în necazul lui. Haideţi să fim conştienţi şi să ne unim contribuţia, implicându-ne să scoatem adevărul la lumina. Haideţi să vedeţi ce bine o să vă simţiţi făcând un bine.
  De ce a trebuit executat Cristi ? Dragii mei, cei care l-au executat pe Cristi oare chiar nu ştiu că Dumnezeu există ?
  Haideţi să acționăm raţional, emoțional. Să nu lăsăm să fie aruncat în noroi şi cu minciuni despre Cristi, să nu îl lăsăm într-o lumină nefavorabilă şi să se profite mai apoi şi de pe urma noastră, că dacă vom îndrăzni să ne mai cerem dreptul, vom sfârşi la fel.
  Haideţi să ne implicăm şi să fim uniţi alături de Cristi, are nevoie de suportul nostru ! Consider că a fost dat afară în mod abuziv !
  În mod sigur această execuţie a lui Cristi nu a fost poruncită şi nici dorită de Dumnezeu. Dumnezeu nu este un răzbunător și aplicator de pedepse. Dumnezeu este un infinit de Iubire, Bunătate, Frumos și Adevăr.
  Aceşti oamenii au făcut ceea ce au vrut pentru că sunt lacomi, pofiticioşi de a face rău oamenilor, iar mai apoi caută modalităţi prin care să-şi justifice faptele cu fel şi fel de înscrisuri. Dacă lăsăm lucrurile, dacă tăcem, mâine poate fi rândul nostru.
  Haideţi să le desmostrăm acestor stăpâni că, Cristi a putut să fie înşelat dar Dumnezeu nu se lasă înşelat. El este bun, perfect, drept, plin de milă, iubitor şi corect. Haideţi să nu permitem execuţia lui Cristi împotriva voinţei lui Dumnezeu.
  Oamenii care au semnat împotriva lui Cristi în mod sigur vor da socoteală înaintea lui Dumnezeu şi nu va fi loc de scuze sau justificări. Dumnezeu va judeca fiecare persoană cu dreptate, va judeca intenţiile şi motivaţiile fiecărei inimi în parte.
  Stau uneori si ma uit in jurul meu si ma uimeste rautatea unor oameni care pur si simplu se poate taia cu cutitul. Ma uimesc de fiecare data de privirile taioase ale acestor oameni, care se uitau la Cristi de parca ar vrea sa îi ia gatul, fara ca macar sa-i cunoască sensibilitatea, bunătatea, hărnicia. Toate din cauza unor lucruri marunte. Doare pentru că era lider de sindicat şi a avut îndrăzneala să iasă în faţă cu realitatea.
  Lui Cristi i s-au spus vorbe atat de taioase, aruncate atat de usor. Vorbe care în mod sigur îl dor, care poate chiar îl taie. Vorbe pe care sigur le tine minte toata viata. Vorbe care, uneori, nu isi au locul, dar acum este mai grav pentru că s-a ajuns la fapte !
  Vă rog să lăsaţi comentariile voastre,mesaje care cu siguranţă nu vor fi argresive la adresa lui Cristi, să vă spuneţi opinia.
  Uimiţi-mă cu bunătatea dvs de colegi şi priteni ai lui Cristi. A fost destul criticat, fara pic de bun simt, judecat fara sa stie ce durere poate urma în sufletul lui Cristi, fără să i se cunoască problemele.
  Cristi cu politeţea şi buna educaţie a luptat pentru ca să facă ceva pentru noi, pentru ca să trăim intr-o lume mai buna.
  Schimbarea în bine incepe de la noi. Haideţi să nu fim nepăsători faţă de greul încercat de Cristi, de ceea ce zace în el acum, faţă de sentimentul lui, de momentele traumatizante prin care trece. Încercaţi să vă puneţi în situaţia lui, şi o să vedeţi de ce suntem motivaţi să reacţionăm. Unitatea noastra l-ar face să-i revină acel zîmbet blajin şi să răsufle mai uşurat.
  Haideţi să-i transmitem bunătatea noastră, solidaritatea. M-am saturat de oameni care se cred mai destepti, care judeca, care sunt sarcastici, ironici, care taie si spanzura doar pentru ca se cred mai buni şi mai puternici şi pentru că Cristi era o persoană inferioară lor.
  Haide să-i demonstrăm lui Cristi că şi inima noastră este bună, la fel cum a demonstrat şi el pentru noi.
  V-aţi gândit vreodată că, poate Cristi stă cu mâinile împreunate şi ridicate spre cer strigă după ajutor ?!
  Cu toţii din lume suntem persoane obişnuite, chiar dacă unii poartă alte „pălării” sau au o anumită titulatură, au putere sau vor să credem că ei sunt deasupra tuturor. Şi ei trebuie să aibă aceleaşi temeri, îndoieli şi speranţe. Şi totuşi, nu le-a fost teamă să-l elimine pe Cristi.

  Ceea ce animalele fac din instinct, oamenii trebuie să facă din conştiinţă şi credinţă, prin fapte bune, iar Cristi în mod sigur o să vă fie recunoscător prin rugăciune, iar Dumnezeu vede faptele voastre bune făcute în favoarea lui Cristi.

  ● HAIDEŢI OAMENI BUNI, reflectaţi asupra a ceea ce se întâmplă şi veniţi în sprijinul încercărilor lui Cristi.
  Pentru faptele voastre de omenie veţi fi răsplătiţi cu sănătate ! Sănătatea este mai de preţ decât orice pe lume.
  Multumesc !

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.