Arestat pentru 24 de ore

Polițiștii de investigații criminale sătmăreni au reținut pentru 24 de ore, la data de 19 februarie a.c., un bărbat, de 40 de ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt, pe raza municipiului Satu Mare.

 

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au identificat, ieri, 19 februarie a.c., un bărbat, de 40 de ani, din localitatea Săcuieni, județul Bihor, bănuit că la data de 13 februarie a.c., ar fi comis un furt pe raza municipiului Satu Mare.

 

În fapt, acesta aflându-se în curtea unei locuințe din municipiul Satu Mare, pentru efectuarea unor lucrări de toaletare a vegetației, a pătruns în imobil, de unde a sustras o sumă de bani.

 

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea persoanei bănuite de comiterea infracțiunii de furt și recuperarea prejudiciului în proporție de 70%.

 

Față de persoana în cauză polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, în cadrul dosarului penal întocmit sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.