N-ai pază – primești amendă

În perioada 11 – 14 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică Satu Mare împreună cu polițiști din cadrul  Poliției Municipiului Satu Mare și a Poliției Municipiului Carei au organizat și executat o acțiune privind verificarea modului de asigurare cu pază a agenților economice care comercializează produse electronice și electrocasnice.

 

Acțiunile au avut scopul de a prevenii evenimentele de furt din patrimoniul unităților economice, prin verificarea măsurilor de pază adoptate de conducătorii acestora, în concordanță cu cerințele minimale de securitate prevăzute în normele de aplicare a Legii nr. 333/2003, verificarea existenței sistemelor electronice de alarmare și de supraveghere video precum și menținerea în stare de funcționare a acestora, verificarea modului de efectuare a serviciului de pază, portul ținutei și a materialelor de autoapărare și intervenție.

 

Cu această ocazie au fost controlate 23 de societăți comerciale, fiind aplicate 19 sancțiuni contravenționale, în valoare de 8 400 de lei.

Un Comentariu la "N-ai pază – primești amendă"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.