Accident grav între Carei și Petrești. Șoferul nu a supraviețuit

Update2: Conform ultimelor informatii, victima, Magdalena Szilaghi, de profesie asistentă medicală, a acuzat o stare de rău înainte de a se urca la volan și a pornit spre spital crezând că nu este ceva grav. Se pare că acest lucru i-a fost fatal.

Update1: Din primele informații furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean se pare ca, pe fondul oboselii, conducătoarea auto a adormit la volan, aceasta intrând in coliziune cu un cap de pod pe raza localității Carei.

Șoferița se afla singură in autoturism.

În cursul nopții de 16 spre 17 Februarie, la ora 04:15, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei au fost solicitați să intervină pentru descarcerarea unei persoane dintr-un autoturism, în urma producerii unui accident rutier, pe DN 19 între Carei și Pertești.

Forțele de intervenție s-au deplasat la fața locului cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și 2 ambulanțe SMURD TIM-terapie intensivă mobilă și EPA-echipaj de prim ajutor.

Din nefericire, victima – șoferul autoturismului, o femeie în vârstă de 44 de ani, a fost găsită în stare de inconștiență. Echipajele medicale au început manevrele de resuscitare și au transportat-o la Centrul de Primiri Urgențe Carei, însă în ciuda eforturilor, victima nu a răspuns.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.