Accident de circulație cu 4 mașini implicate (foto și video)

Un grav accidet rutier a avut loc în această seară in jurul orei 18:20 pe bulevardul Lucian Blaga din municipiu intre 4 autoturisme.

În urma primelor cercetări efectuate la fata locului de polițiști se pare că o șoferiță, de 45 de ani, care circula pe direcția Satu Mare – Mădăras, a intenționat să efectueze un viraj la stânga. Un alt șofer de 58 de ani, care circula in spatele acesteia, nu a păstrat distanta regulamentara în mers, si a intrat în coliziune cu aceasta.

O a treia mașină, condusa de un barbat, de 41 de ani, care circula in spatele lor, de asemenea nu a păstrat distanta corespunzătoare astfel că a intrat la rândul lui în coliziune cu primele 2, iar ulterior a ricoșat din impact in cea de a 4 Masina care circula din sens opus, condusă de un tânăr de 23 de ani.

Pompierii au intervenit pentru descarcerarea unei persoane aflată pe bancheta din spate a celei de-a treia mașina implicată în accident. Este vorba de o femeie însărcinată în 17 săptămâni. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la UPU Satu Mare pentru investigații medicale de specialitate. De asemenea, a mai fost transportată la UPU și fetita acesteia, în vârstă de 5 ani (aceasta nu prezenta răni sau traumatisme vizibile). Cei 4 șoferi nu au necesitat îngrijiri medicale.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și 2 ambulanțe SMURD TIM si EPA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.