Nu e de joacă la volan. Vezi ce victime a mai făcut rutiera

La data de 6 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Tășnad, au depistat în localitatea Unimăt un bărbat, de 30 de ani, din aceeași localitate, care se afla la volanul unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

 

 

❖  

Tot ieri, 6 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud au identificat pe raza orașului Ardud un bărbat, de 50 de ani, din județul Vaslui, care se afla la volanul unui autoturism având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

 

❖  

De asemenea, în noaptea trecută, în jurul orei 22.00, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier cu pagube materiale pe Podul Decebal, în municipiul Satu Mare.

 

În urma primelor verificări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 40 de ani, din municipiul Satu Mare, aflându-se la volanul unui autoturism, la urcarea pe Podul Decebal a pierdut controlul asupra direcției de deplasare astfel că a intrat în coliziune cu gardul metalic ce delimitează partea pietonală.

 

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării probelor biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.  

 

În toate cele trei cauze prezentate cercetările continuă în cadrul dosarelor penale întocmite.

 

Facem precizarea că urmărirea penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.