Vânt puternic în tot judeţul Satu Mare! Pompierii intervin

Vânt puternic în tot judeţul Satu Mare!În această după amiază pompierii sătmăreni au intervenit pentru degajarea tablei de pe acoperișul unui bloc din cartierul Micro 16, pentru degajarea unei copertine desprinse din perete la parterul unui bloc de pe strada Ostrovului și pentru degajarea unui copac cazut pe firele de curent în cartierul Bercu Roșu, din municipiul Satu Mare.Nu au fost înregistrate victime sau pagube materiale.Forțele de intervenție sunt #la_datorie și vor interveni pentru soluționarea tuturor solicitărilor.#Recomandăm cetățenilor să evite, pe cât posibil, deplasările, adăpostirea sau staționarea sub elemente de construcție, schele, afișaje, etc. care pot reprezenta pericol în contextul fenomenelor meteo de vânt puternic.

Gepostet von ISU SATU MARE am Mittwoch, 5. Februar 2020

În această după amiază pompierii sătmăreni au intervenit pentru degajarea tablei de pe acoperișul unui bloc din cartierul Micro 16, pentru degajarea unei copertine desprinse din perete la parterul unui bloc de pe strada Ostrovului și pentru degajarea unui copac cazut pe firele de curent în cartierul Bercu Roșu, din municipiul Satu Mare.
Nu au fost înregistrate victime sau pagube materiale.

Forțele de intervenție sunt #la_datorie și vor interveni pentru soluționarea tuturor solicitărilor.

#Recomandăm cetățenilor să evite, pe cât posibil, deplasările, adăpostirea sau staționarea sub elemente de construcție, schele, afișaje, etc. care pot reprezenta pericol în contextul fenomenelor meteo de vânt puternic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.