4 penali prinși la volan

La data de 31 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au depistat un bărbat, de 45 de ani, din județul Sălaj care se afla la volanul unui autoturism între localitățile Livada și Iojib, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

❖  

Sâmbătă, 1 februarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au depistat între localitățile Livada și Orașu Nou, un bărbat, de 52 de ani, care se afla la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

 

Astfel, după testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

 

❖  

Duminică. 2 februarie a.c., alți doi conducători auto de 30, respectiv 31 de ani au fost depistați de polițiștii rutieri sătmăreni, pe raza municipiului Satu Mare la volanul unor autoturisme sub influența băuturilor alcoolice.

 

Fiind testați cu aparatul alcooltest, au rezultat concentrații alcoolice de 0,75 mg/l, respectiv 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care au fost conduși la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

 

❖  

Tot, duminică, 2 februarie, polițiștii Secției Poliție Rurală Valea Vinului au oprit în trafic, în localitatea Cărășeu, un autoturism condus de un bărbat, de 30 de ani, din aceeași localitate.

 

Procedând la testarea persoanei în cauză cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

 

În toate cazurile prezentate s-au întocmit dosare penale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.