O casă din Turulung în flăcări (foto și video)

În această după amiază, la ora 15:26 dispeceratul ISU SATU MARE a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit din localitatea Turulung.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Turț, cu o autospecială de stingere, dar și pompierii voluntari din cadrul SVSU Turulung cu autospeciala din dotare. De asemenea, la locul evenimentului au fost prezenți și reprezentanți ai Poliției, deoarece prin apelul la numărul 112 s-a anunțat faptul că proprietarul casei ar fi recurs la autoincendiere.

Forțele de intervenție au reușit să imobilizeze bărbatul, apoi situația a fost preluată de către pompieri. Aceștia au intervenit pentru localizarea și lichidarea focarelor din trei încăperi și din podul imobilului.

Starea bărbatului a fost evaluată de către echipajul de terapie intensivă de pe ambulanța SMURD TIM. Aceasta prezenta o plagă înjunghiată la gât și o ușoară intoxicație cu fum. În urma evenimentului, și fiul victimei a suferit intoxicare cu fum și a fost preluat de un echipaj SAJ. Ambele victime au fost transportate la UPU Satu Mare pentru continuarea investigațiilor.

Cauza probabilă: foc pus intenționat de către proprietar în trei încăperi și în podul casei.

A ars structura de lemn a acoperișului în întregime și s-au degradat doua camere și bucătăria, inclusiv materiale combustibile (mobilier, textile) și aparatura electrocasnică din interiorul acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.