Ioana Bran: pensiile speciale trebuie eliminate

UPDATE: Ioana Bran a votat pentru eliminarea pensiilor speciale. “Din cele 247 de voturi pentru eliminarea pensiilor speciale, unul a fost al meu! PSD a anunțat că va vota această lege și și-a respectat cuvântul.” a declarat ea imediat după anunțarea rezultatelor votului.

“Am spus-o public de mai multe ori: pensiile speciale trebuie eliminate! În fața legii și a tuturor regulilor și beneficiilor sociale suntem cu toții egali!

Astăzi, la inițiativa PSD, vom dezbate în plen exact pe această temă. Voi vota, alături de colegii mei din PSD, pentru eliminarea pensiilor speciale.

Primii inițiatori ai pensiilor speciale au fost liberalii. În 1997, Valeriu Stoica, ministrul PNL al justiției, a inițiat legea pentru pensiile speciale ale magistraților. PNL a votat „pentru” în unanimitate. Pensiile speciale pentru aviatori au fost inițiate de Alina Gorghiu în 2015. PNL a votat „pentru”! La toate propunerile de creare a pensiilor speciale – diplomați, funcționari publici parlamentari, membrii Curții de Conturi – PNL a votat „pentru”.

PNL se compromite în fiecare zi prin minciună! Urmăriți vă rog videoclipul acesta. Să vedeți și să auziți un premier liberal – Ludovic Orban – cum denaturează grosolan adevărul. ” declară deputatul sătmărean

https://www.facebook.com/1775385772714316/posts/2513369732249246?sfns=mo

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.