Femeie suspectă. Se plimba pe stradă cu sute de pachete de țigări de contrabandă

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, în zona de competenţă, țigări în valoare de 9.000 lei, marfă ce urma să ajungă pe piața neagră de desfacere din zonă.

În data de 27.01.2020, pe timpul unor misiuni de supraveghere și control în zona de competență, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au identificat, pe o stradă din municipiul Satu Mare, o femeie care transporta un bagaj voluminos ce conținea țigări.

Persoana în cauză, M.G., în vârstă de 51 de ani, domiciliată pe raza județului Satu Mare nu a putut prezenta documente de proveniență pentru țigările pe care le transporta.

În urma inventarierii bagajului, s-a constatat că acesta conținea 715 pachete țigări, cu marcaje fiscale ucrainene, în valoare de 8.365 lei, marfă ce a fost ridicată de către polițiștii de frontieră, în vederea confiscării.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, conform Legii 86 din 2006, privind Codul Vamal al României, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.