Cât costa biletele la CFR vs. FCSB, cel mai așteptat meci din startul acestui an

Microbiștii sătmăreni care vor să urmărească live, de pe stadion, o partidă de Liga 1, au ocazia de a începe anul 2020 cu dreptul, asta pentru că în etapa 23-a, prima de după reluarea sezonului competițional – campioana în exercițiu CFR Cluj primește vizita vicecampioanei, FCSB.

Acestea sunt prețurile biletelor anunțate pentru partida care va avea loc în data de 2 februarie, cu începere la orele 20, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj:

  • Peluza 1, Sector 25 și Galeria CFR – 35 RON
  • Tribuna 1 și Tribuna 2 – 70 RON
  • VIP A și VIP B – 150 RON

Biletele pentru meciul CFR Cluj vs. FCSB deja pot fi achiziționate online, iar din 27 ianuarie, acestea vor fi disponibile și la casele de bilete de la Sala Polivalentă, Fan Shop și Vivo Mall.

În cazul microbiștilor sătmăreni, deplasarea se poate face cu autobuzul, acolo unde tariful de plecare este de 60 RON, iar durata cursei poate fi între 3 și 5 ore. Călătoriile cu trenul durează între 5 și 8 ore, iar prețurile încep de la 56 RON. Cea mai accesibilă formă de transport pentru suporteri rămâne însă ride-sharing-ul, o cursă Satu Mare – Cluj Napoca pornind de la prețul de doar 21 RON.

Cei care vor să aibă parte de o experiență de neuitat pot chiar să parieze pe meciurile din Liga 1 Casa Pariurilor live de pe stadion. În prezent, casele de pariuri online o văd pe CFR favorită, însă diferența pare să fie dată mai mult de avantajul terenului propriu decât de altceva. 2.50 este cota pentru victoria gazdelor, 3.00 este cota pentru o remiză și tot 3.00 este cota pentru victoria oaspeților în derby-ul Ligii 1.

Lupta în piața transferurilor

CFR a primit o interdicție de a efectua transferuri de la Comisia de Apel FRF, însă Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a suspendat provizoriu decizia, până când va da un verdict final în acest sens, așa că ne așteptăm ca la echipă să mai fie aduși jucători până pe 17 februarie – dată la care se încheie perioada de transferuri în Liga 1.

Pe lângă faptul că s-a despărțit de veteranii Emmanuel Culio, Andrei Mureșan și Andrei Vâtcă, ceferiștii l-au pierdut și pe Andrei Peteleu, care a fost pus pe liber după ce a intrat în ultimele 6 luni de contract și nu a mai dorit să-și prelungească înțelegerea.

Momentan, Dan Petrescu l-a adus pe tânărul promițător fundaș Denis Ciobotariu de la Dinamo și pe internaționalul Alexandru Chipciu, de la Anderlecht. Chipciu ar putea debuta împotriva fostei sale echipe, în tricoul căreia a cucerit nu mai puțin de 3 titluri în Liga 1. Salariul mijlocașului ajuns la vârsta de 30 ani este de 30.000 de euro pe lună.

Chiar dacă s-a discutat despre aducerea vedetelor Astrei, Constantin Budescu și Denis Alibec directorul sportiv al celor de la CFR, Bogdan Mara, a spus că nu mai există interes pentru cei doi. Se pare că motivul neînțelegerii a fost incompatibilitatea între stilul de joc ultra-solicitant impus de Dan Petrescu și stilul ceva mai relaxat al celor doi.

FCSB l-a transferat pe Darius Olaru de la Gaz Metan Mediaș și îl va aduce pe Andrei Miron, căpitanul celor de la FC Botoșani, la echipă, însă nu înainte de startul play-off-ului. Cea mai mare problemă a FCSB-ului este însă postul de atacant. După ce i-a pus pe liber pe Ioan Hora, Juhvel Tsoumou și Lukasz Gikiewicz, nici Harlem Ghohere nu a fost reținut în lotul care a plecat în cantonamentul din Spania – bizonul urmând să fie transferat în perioada imediat următoare. Astfel, în momentul de față, FCSB nu are nici un atacant veritabil în lot.

În plus, Adi Popa și Cristi Manea sunt de asemenea în căutarea unei noi echipe, întrucât nu mai intră în vederile antrenorului Bogdan Vintilă. Gigi Becali a anunțat că intenționează să aducă doar jucători tineri și de viitor. Ținta roș-albaștrilor pentru postul de atacant este Adrian Petre, internaționalul de tineret care evoluează în prezent în Danemarca la Esbjerg. Finanțatorul echipei a anunțat faptul că se află deja în negocieri cu danezii și că simte că este aproape de a-l achiziționa pe potențialul număr 9.

Așadar, sunt șanse mari ca până la restartul sezonului să mai fie aduși jucători în ambele tabere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.