In pana de idei pentru cadourile colegilor de birou? Iata cateva exemple

Colegii de birou obisnuiesc adesea sa isi faca mici daruri cu ocazia unei aniversari sau a unei onomastici, cu ocazia sarbatorilor de Paste sau de Craciun, dar si cu alte ocazii, spre exemplu atunci cand un coleg este promovat, se pensioneaza sau este nou-venit. Aceste gesturi sunt foarte apreciate de catre sarbatoriti sau de persoanele care primesc cadoul, cu conditia ca darul sa se incadreze in limitele decentei, ale relatiei colegiale si ale bugetului.

Cu ocazia petrecerii date de companie de Craciun, de exemplu, colegii de birou isi fac mici daruri. Insa acestea pot deveni banale, in cazul in care cumparatorii sunt in pana de idei si aleg sa ofere un stilou, un ac de cravata, o esarfa sau un cos cadou. Produsele personalizate sunt alegerea excelenta pentru colegii de serviciu, oferta PrintBu incluzand cani, rame foto, ceasuri si mousepad-uri personalizate.

Cum trebuie sa arate cadoul pentru colegul de munca

Inainte de a face cadou unui coleg de serviciu, clientii trebuie sa tina cont de politica firmei in acest sens, deoarece in unele companii se organizeaza astfel de activitati de schimburi de cadouri, sponsorizate din fonduri proprii. In alte companii, angajatii pur si simplu trag dintr-o urna care contine numele tuturor colegilor de serviciu, un nume al unui coleg caruia trebuie sa ii faca o surpriza.

Mai mult decat atat, in cazul colegilor de birou, de regula bugetul pentru cadouri este destul de limitat. Iar depasirea acestui buget ar insemna achizitionarea unui cadou mai ieftin pentru unul din membrii familiei. Costurile unui produs personalizat nu depaseste cateva zeci de lei si va ramane in amintirea sarbatoritului foarte mult timp.

Brelocul personalizat este una dintre primele optiuni pentru cadoul colegilor de birou. Un breloc cu numele colegului de birou sau cu o fotografie a acestuia cu familia este suficient ca dar cu ocazia aniversarii sau a sarbatorilor de iarna.

Ce tip de cadou personalizat poate fi oferit colegilor de birou?

Un cadou de bun venit in firma, un cadou de ramas-bun al colegilor de birou pentru o persoana care se pensioneaza, un cadou perfect pentru cei care sunt promovati pe o functie mai buna este reprezentat de o cana personalizata. Aceasta se afla in topul preferintelor, fiind usor de realizat, ieftina, pe placul oricui si, mai ales, utila. Personalizarea consta in descarcarea unei fotografii a colegului sau a colegei de pe contul de socializare sau folosirea unei fotografii de pe birou, ori din timpul unui training sau a ultimului team building la care a participat.

De asemenea, rama foto personalizata se inscrie in topul preferintelor colegilor de birou care trebuie sa ofere un cadou, deoarece orice angajat isi tine pe birou o fotografie care ii aminteste de persoanele dragi. Colegii fumatori vor primi o scrumiera personalizata sau o bricheta personalizata pentru ca pauzele sa fie cat mai placute si mai amuzante. Cu alte cuvinte, obiectele personalizate reprezinta cadoul perfect pentru colegii de la locul de munca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.