Deținea țigări de contrabandă. Vezi unde le-a ascuns

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au oprit în trafic o autoutilitară, în care au fost descoperite, trei genți cu 500 pachete cu țigări de contrabandă, în valoare de 5.850 lei, pentru care şoferul nu deţinea documente de proveniență.

Ieri, 19 ianuarie a.c., la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 16.00, a fost oprită în trafic pentru control, pe o stradă din municipiul Satu Mare, o autoutilitară marca Mitsubishi, condusă de numita M. I., în vârstă de 43 ani, domiciliată pe raza județului Satu Mare.

În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit în interiorul acestuia trei genți care conțineau țigări, marfă pentru care femeia nu avea documente de proveniență.

Având în vedere cele constatate, s-a luat măsura conducerii femeii împreună cu autovehiculul în cauză la sediul poliției de frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

Astfel, în urma inventarierii genților, s-a constatat că acestea conțin 500 pachete cu țigări, diferite mărci, de proveniență ucraineană, în valoare de 5.850 lei, marfă care a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă și în vederea documentării întregii activități infracționale, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.