Incediu la un garaj din oraș. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale (FOTO& VIDEO)

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” al judeţului Satu Mare a fost solicitat în cursul serii de 15.01.2020 pentru localizarea şi stingerea unui incendiu produs la un garaj.

La ora 18:36, pompierii sătmăreni au fost anunţaţi despre izbucnirea unui incendiu la un garaj situat pe strada Dariu Pop. La faţa locului s-au deplasat iniţial 10 subofiţeri cu două autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD, ulterior forţele au fost suplimentate cu încă o autospecială, deoarece incendiul se manifesta la două garaje învecinate. La sosirea pompierilor flăcările ardeau violent la cele două garaje. Aceştia au intervenit rapid pentru localizarea şi lichidarea incendiului, reuşind protejarea construcţiilor alipite.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime şi în nici unul dintre garaje nu se aflau autoturisme.

La finalul intervenţiei, pompierii au stabilit ca şi cauză probabilă a producerii incendiului: folosirea unor materiale explozive – artificii. În urma evenimentului au ars: acoperişurile celor două garaje în totalitate, aproximativ 2 mc de deşeuri textile, mobilier, anvelope, aparate şi obiecte casnice şi un al treilea garaj a fost degradat în proporţie de aproximativ 30%.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.