Adrian Mutu a fost prezentat oficial ca selecționer al naționalei U21 a României

În cadrul unei conferințe de presă, fostul internațional, Adrian Mutu, a fost prezentat oficial în noul rol, cel de selecționer al reprezentativei Under 21 a României.

“Sunt onorat! Este o mare responsabilitate pentru mine. Vin după Mirel Rădoi, care a făcut istorie la U21. Acest lucru mă motivează și mai mult. Când sunt sub presiune dau ce e mai bun din mine. Sper să reușesc asta.

Nu vreau să schimb nimic din ce a făcut Mirel. A făcut o treabă foarte bună. Vreau să adaug ceva din ideile mele. Analizez lucruri care nu au mers si care au fost mai puțin bune și încerc să le reglez. Dar merg pe principiile lui Mirel, care sunt și ale mele. Vreau atitudine, forță de grup, organizare, curaj și capacitatea de a te sacrifica pentru echipă.

Nu am niciun mesaj pentru contestatari. În astfel de situații e normal ca unii să te conteste. Nu poți sa-i împaci pe toți.

Am 60-70 de jucători pe listă. Am văzut jucători de foarte mare calitate, jucători foarte buni, cu care se poate lucra. Sper ca atunci când vin la națională să aibă concentrare și dorința de a da totul. Jucătorii la națională trebuie să iasă cu tricoul transpirat de pe teren. Este cel mai important tricou. La națională nu vii pentru bani, vii doar ca să îți reprezinți țara la cel mai înalt nivel!

Naționala de tineret poate o fi rampă către naționala mare, cum s-a întâmplat cu Mirel. Dar nu mă gândesc la asta acum. Nu am venit să fiu actorul principal.” Este mesajul postat de Adrian Mutu pe pagina sa de socializare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.