Serile pozitive marca Delia Danea continuă și în acest an. Vezi ce a pregătit pentru luna Ianuarie

Asociația Schimbare Pozitivă din Cluj Napoca vă invită la Seri Pozitive, seri de socializare și încărcare cu energie pozitivă. Scopul acestor întâlniri este de a crea un cadru de socializare și împărtășire de informații, sub forma unor teme actuale pe domenii de interes susținute de invitați din comunitate cu experiență în domeniul prezentat. La finalul întâlnirii iți propunem o jumătate de oră de socializare pentru a integra mai bine informațiile primite și a împărtăși din experiența personală cu ceilalți.

Întâlnirile din Satu Mare au loc o dată pe lună și sunt conduse de către Delia Danea – psihoterapeut.

Tema lunii ianuarie

„Nevoia de garderoba perfectă”

Invitat: Cosmin Mureșan

În fiecare dimineață deschizi dulapul și te întrebi îngrozită: cu ce mă îmbrac?

La Mall pierzi ore probând haine. Le-ai cumpăra pe toate, pentru că ți se potrivesc, dar pleci cu o pereche de mănuși și o eșarfă.

Vrei să te îmbraci ca Geta de la 3 pentru că dacă ei îi stă bine, și tu ai arăta perfect. Plus, Geta are sânii mai mici.

Dacă te regăsești în toate cele trei situații înseamnă că ceva este disproporționat între imaginea de sine și realitatea celorlalți. Ai nevoie astfel de ajutorul cuiva care să îți confirme că poți avea garderoba ideală cu bani putini.

Simplu, în 3 pași: Conștientizarea problemei, Confirmarea specialistului, Soluționarea problemei

Concluzia: și Cenușăreasa poate purta SH, nu doar Balmain

Sunt Cosmin Mureșan – Fashion Designer la CM – creation de mode și te aștept să descoperim împreună cum să ne alcătuim garderoba zi de zi astfel încât să ne simțim bine purtând hainele care ni se potrivesc.

Data: 21 ianuarie 2020, ora 18:00 – 20:00

Locația: Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”, Bld. Transilvania, Nr. 3, Et. 1

Înscrieri https://schimbarepozitiva.ro/nevoia-de-garderoba-perfecta/

Pentru o mai bună organizare, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE minimă recomandată de 30 lei, necesară pentru susținerea acestui proiect adresat comunității.

Partenerii Serilor Pozitive Satu Mare sunt: Centrul Cultural ”G.M. Zamfirescu”, Sătmăreanul, SM Live, Jurnalul din Ardeal și Jurnalul de Satu Mare. Acest eveniment este susținut și de CM – creation de mode.

Persoana de contact: Delia Danea – psihoterapeut, coordonator proiect Seri Pozitive Satu Mare, telefon 0773974.519

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.