Maratonul Poeziei Românești- ediția a VII-a

Cu ocazia Zilei Culturii Naționale și a aniversării a 170 ani de la nașterea poetului național, Mihai Eminescu, Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, cu sprijinul Direcției de Cultură și Sport a municipiului Carei, organizează cea de-a șaptea ediție a Maratonului poeziei românești.

Evenimentul își propune popularizarea autorilor români de poezie în rândul tinerilor și conștientizarea importanței cunoașterii propriilor valori culturale.

Maratonul poeziei românești se va desfășura miercuri, 15 ianuarie 2020, între orele 09.00 – 14.00, în Sala de Simpozioane a Castelului Károlyi și va consta într-un recital de poezie, susținut de elevi invitați de la instituțiile de învățământ din municipiul Carei.

Se vor putea recita poezii scrise de autori români, indiferent de curentul literar sau de genul de poezie abordat. Doritorii pot recita chiar și creații proprii sau chiar interpreta versuri care au fost transpuse muzical. De asemenea aceștia vor putea dedica poeziile pe care le recită persoanelor dragi.

Vă invităm pe acestă cale să participați la Maratonul poeziei românești.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.