Atelier de confecții metalice din municipiu în flăcări (foto)

Incendiul izbucnit azi, în jurul orei 09:50, la acoperişul unui atelier de confecţii metalice situat pe raza municipiului Satu Mare, a presupus o muncă susținută din partea celor 25 de pompieri sătmăreni prezenți pe amplasament.
Cele 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă dislocate inițial au fost suplimentate cu încă trei autospeciale, inclusiv una de descarcerare, deoarece exista riscul extinderii incendiului și la restul halei, respectiv la construcțiile învecinate. Pompierii au procedat la decopertarea parţială a acoperișului pentru identificarea tuturor focarelor de incendiu şi la evacuarea fumului reuşind protejarea liniei de producţie şi a utilajelor.
În incendiul izbucnit, cel mai probabil, din cauza coşului de evacuare a fumului neizolat termic faţă de materialele combustibile din structura acoperişului, nu a fost surprins nici un angajat.
În urma incendiului au ars: structura din lemn a acoperișului pe o suprafață de aproximativ 25 mp şi s-au degradat: tabla zincată şi elemente din structura de lemn a acoperişului pe o suprafaţă de aproximativ 40 mp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.