A murit prezentatoarea tv Cristina Țopescu

Cristina Țopescu, fostă prezentatoare și comentatoare tv a murit la doar 59 de ani. Aceasta a fost găsită decedată în propria locuință, după ce o vecină care nu o mai vazuse de trei săptămâni a alertat poliția.
”Potrivit poliției, în cursul serii de ieri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală.
De la finalul anului trecut, Cristina Țopescu devenise consilier al ministrului Sănătății. Și cei de la minister au încercat să o contacteze pe Cristina Țopescu, fără succes. Au crezut însă că este plecată în străinătate și de aceea nu răspunde la telefon.” sursa: Digi 24.
Cristina Țopescu, fica fostului mare comentator sportiv Cristian Țopescu, a fost găsită fără suflare în locuința sa, iar poliția a deschis un dosar de moarte suspectă, asa cum cere procedura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.