Soții Bertici sunt teferi. Totul este în regulă

După câteva ore pline de emoție în care nu au putut fi urmăriți nici măcar pe GPS, cel mai probabil din cauza unei erori tehnice soții bertici au ajuns în Khadyga unde au și semnal GSM și au putut să scrie pe pagina oficială a expediției.

“Dragilor, am ajuns in Khandyga, suntem bine. Am trecut prin depresiuni unde au fost -60 de grade. Mașina a mai dar rateuri, cu greu dar #Neo a mers înainte. Nu ne-am oprit deloc, tot drumul am făcut fără oprire, am vrut să scăpăm de zona fără semnal. GPS-ul la noi a funcționat, a dat semnal permanent, verificând in fiecare 5 minute. Baterie am avut și de rezervă. Acum am oprit GPS-ul in Khandyga. Probabil a fost o eroare la Satelit sau soft. Mulțumim că așa de mulți ne-ați urmărit, ne pare rău pentru erorile apărute, nu este din vina noastră. Mulți ați scris ca probabil din cauza că am condus noaptea. Noi am pornit dimineata la 9:30, va rog să luați in calcul fusul orar de +8 ore față de România.
Nu v-am putut anunța până acum că suntem bine pur și simplu de la TomTor până la Khandyga (480 kilometri) nu este semnal GSM.
Când am intrat in Khandyga și a apărut primul semnal la telefon, am văzut că a fost o problemă, am primit mii de mesaje.
Mulțumim din suflet că așa de mulți ne-ți urmărit! 🤍
Vă iubim!
” au scris aceștia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.